به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی، در نشست سراسری رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی و مدیران کل صدا و سیمای استانها، با بیان اینکه مراکز صدا و سیما در استانها در ارائه آموزشهای بهداشتی به مردم نقش مهمی دارند، اظهار کرد: اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی به خوبی در صدا و سیما به ویژه در مراکز استانها هدف گذاری شده است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه برای اجرای قرنطینه توسط بیماران، آموزش از جنس اطلاع رسانی ضروری است اما سرگرمی هم باید کنار آن باشد، خاطرنشان کرد: برای اینکه قرنطینه به خوبی انجام شود، صدا و سیما باید پای کار باشد.
به گفته وی، بالغ بر ۸۰ درصد مردم در دوران شیوع کرونا اخبار را از صدا و سیما دریافت کرده و به این اخبار اطمینان داشتند.
رئیسی به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: با تلاش مدافعین سلامت در این ایام حتی یک بیمار هم پشت در بیمارستان نمانده است.
وی تصریح کرد: در دوران شیوع این بیماری مرگ و میر سالمندان در دنیا بالای ۸۰ درصد بود اما به دلیل تکریم سالمندان این آمار در ایران از یک دهم درصد هم کمتر بود.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه آمریکا و انگلیس در ابتدای شروع بحران کرونا در خرید لوازم حفاظت فردی برای ایران چالش ایجاد کردند، توضیح داد: در حالی که انگلیس رتبه یک مرگ و میر را در سطح اروپا داشت، به دلیل محقق نشدن پیش بینیهایشان درباره آمار مرگ و میر در ایران هجمه درست کردند؛ موضوع بعدی رسانههای غربی، در مورد عوارض واکسن در ایران به ویژه واکسن تولید داخل خواهد بود.
رئیسی با تاکید بر اینکه اوج هنر ما در کنترل اپیدمی کرونا قانع کردن مردم برای انجام اقدامات پیشگیرانه است، بیان کرد: بین ۳ تا ۵ سال دیگر واکسیناسیون کل دنیا انجام خواهد شد.
وی با ذکر این نکته که واکسن اسپوتنیک وی جزو سه واکسن برتر دنیا است، تاکید کرد: به هیچ مسئولی تاکنون واکسن کرونا تزریق نشده است و تا پایان سال ۱۴۰۰ مردم در سراسر کشور واکسینه خواهند شد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه یکی از ارکان موفقیت در استانها ائمه جمعه و جماعت هستند، اظهار کرد: مقام معظم رهبری الگوی عملی رعایت پروتکلها هستند.
رئیسی در پایان با اشاره به اینکه مردم و همکاران ما در خوزستان روزهای سختی را سپری میکنند، ابراز امیدواری کرد: مدارس و دانشگاهها در مهرماه سال ۱۴۰۰ بازگشایی شوند.